සංවාදය - රසිකා හේමමාලි | සිළුමිණ

සංවාදය - රසිකා හේමමාලි

කොකාකෝලා බෙවරේජ්ස් ශ්‍රී ලංකා ලිමිටඩ් සමාගමේ හිටපු පර්යේෂණ හා සංවර්ධන කළමනාකරු ආචාර්ය වී. යූ. රත්නායක ප්‍රධාන පෙළේ විදේශ සමාගම් නිපදවන බීමවලට රසකාරක වර්ණක ගෙනෙන්නෙ පිටරටින්. ලංකාවේදී එකතු කරන්නෙ සීනි සිරප් සහ ජලය විතරයි පැණිබීම ඇඟට අගුණ බව කියන්නේ අද ඊයේක නොවේ. පැණිබීමවල ඇති අධික සීනි ශරීරයට අහිතකර බව නොරහසකි. එසේම ඇතැම් පැණිබීම වර්ගවලින් අධික කහට පැල්ලම් සහිත වැසිකිළි...
24 අගෝස්තු, 2019
Subscribe to සංවාදය - රසිකා හේමමාලි